LUX Kutija sa ružama i Raffaellom *NEW*

3,000.00 din

Predstavljamo vam LUX Kutiju sa ružama i Rafaelom, čaroban spoj romantike i elegancije u jedinstvenom poklonu koji bez reči prenosi duboke emocije.

Ova elegantna crna kutija krije dvostruki sloj iznenađenja: na vrhu, poput dragulja, nalazi se prozirni prozor kroz koji se može videti buket savršeno aranžiranih crvenih veštačkih ruža, čije latice šapuću priče o strasti i ljubavi.

Pod ovim cvetnim pokrivačem leži slatki tajni odjeljak, punjen pažljivo odabranim Raffaello kuglicama. Svaka kuglica je neodoljiva kombinacija blagog kokosa, fine kreme i krckavog vafla, sa srcem od celog badema, što svakom zalogaju daje dubinu i bogatstvo.

Na prednjoj strani kutije zlatnim slovima stoji poruka „Volim te“, koja ovaj poklon čini savršenim izrazom najdubljih emocija. Bilo da slavite godišnjicu, rođendan ili neki drugi poseban trenutak, LUX Kutija sa ružama i Rafaelom je stvorena da očara i zapamti se.

Izaberite LUX Kutiju sa ružama i Rafaelom za osobu koju držite blizu srca i podelite s njom više od poklona – podelite iskustvo koje se pamti.


Pozovite nas