Plavi Meda od Ružica sa roze srcem (30cm)

3,300.00 din

Predstavljamo vam neodoljivog „Medu od Ružica sa srcem“ – savršen poklon za izražavanje najdubljih osećanja ljubavi i pažnje. Ovaj šarmantni medvedić je ručno izrađen od mekih, penušavih ružica u nežno plavoj boji, dok mu centralni deo u obliku srca, istaknut u vibrantnoj roze boji, daje poseban pečat i simbolizuje ljubav.

Svaka ružica je pažljivo postavljena da zajedno formira meku i tridimenzionalnu figuru koja odiše elegancijom i originalnošću. Meda od Ružica je ne samo prelep dekorativni element, već je i izuzetan izbor za poklon voljenoj osobi, bilo da je reč o rođendanu, godišnjici ili samo kao spontani znak pažnje.

Neobičan i zapažen, ovaj medvedić će svakako izmamiti osmeh na lice primaoca i ostati trajna uspomena na posebne trenutke koje delite. Bez obzira na priliku, „Meda od Ružica sa srcem“ je simpatičan i maštovit način da kažete „volim te“.

Napomena: Meda i srce mogu biti u raznim bojama. Ukoliko želite neku drugu boju, u napomeni prilikom ostavljanja kontakt podataka navedite boje koje želite.


Pozovite nas