Meda od Ružica sa Cirkonima (30cm)

3,500.00 din

U svetu darova, Meda od Ružica sa cirkonima i mašnicama predstavlja vrhunac nežnosti i pažnje. Ovo umiljato čudo, vešto oblikovano od pažljivo odabranih belih ružica koje simbolizuju čistoću i trajnost, nije samo poklon – to je poruka koja govori više od hiljadu reči.

Sa svakom pojedinačno postavljenom ružicom, ovaj meda je primer umetnosti i posvećenosti. Briljantni cirkoni koji ga krase poput zvezdanog neba dodaju element luksuza i prestiža, a elegantne crvene mašne na njegovim ušima i oko vrata su kao kapi šarmantne veselosti koje donose osmeh.

Visina mede, koji stoji uspravno kao čuvar vaših najdražih trenutaka, čini ga istaknutim ukrasom u svakom prostoru. Bilo da se nalazi na radnom stolu, polici ili kao centralni deo dekoracije u domu, ovaj meda je više od igračke – on je simbol trajne ljubavi.

Pogodan za rođendane, godišnjice, ili kao znak pažnje ‘samo zato’, Meda od Ružica sa cirkonima i mašnicama će biti taj tihi saputnik kroz uspone i padove, podsećajući osobu koju volite na vašu neizmernu posvećenost i ljubav.

Poklonite nešto što će ostati kao večni simbol vaše naklonosti, elegancije i izuzetnog ukusa – poklonite medu koji znači mnogo više od običnog zagrljaja.

Visina: 30cm


Pozovite nas