Kutija Srce – Kinder, Ferrero & Raffaello

3,000.00 din

Predstavljamo Vam Kutiju Srce – Kinder, Ferrero & Raffaello, savršen dar za izražavanje najslađih emocija. Ova pažljivo dizajnirana kutija u obliku srca, ispunjena je bogatim izborom čokoladnih poslastica koje garantuju očaravanje svakog sladokusca.

U samom središtu ove čarobne kutije srca su Kinder čokolade, sa bogatim i mekim punjenjem koje podseća na bezbrižno detinjstvo. Okružuju ih Kinder Bueno, poznate po hrskavom vaflu i bogatom kremastom punjenju, idealne za momente kada želite da podelite radost. Tu su i Ferrero Rocher, sinonim za eleganciju i raskoš, sa svojim neodoljivim kombinacijama lešnika i čokolade. I kao kruna slatkoće, Raffaello kuglice, koje svojim savršeno hrskavim omotačem i kokosovim posipom pružaju osećaj tropskog uživanja.

Svaka komponenta Kutije Srce je odabrana sa ciljem da stvori harmoniju ukusa i tekstura. Ovaj delikatesni aranžman je izvanredan izbor za poklon vašim najdražima, bilo da je reč o rođendanima, godišnjicama ili jednostavno, kao znak pažnje.

Pokažite koliko Vam je stalo, iznenadite i obradujte posebnu osobu u Vašem životu sa Kutijom Srce – Kinder, Ferrero & Raffaello. Poručite odmah i osigurajte da Vaši pokloni budu zapamćeni kao simbol nežnosti i izvanrednog ukusa.


Pozovite nas