Okrugla kutija „Slatka harmonija“

3,500.00 din

Doživite pravu simfoniju ukusa sa našom „Slatkom harmonijom“, pažljivo odabranom kolekcijom najfinijih čokoladnih poslastica koje će zadovoljiti svakog sladokusca. Ova divna kutija obiluje raznovrsnošću slatkiša, koja svakom prilikom dodaje note radosti i uživanja.

U srcu ove harmonije leži Kinder Surprise, čuvena po svojoj sposobnosti da oživi detinje uzbuđenje kroz slatko iznenađenje skriveno u svakom jajetu. Kinder Bueno pruža delikatan sloj hrskavog vafla i bogatog mlečnog punjenja, dok Kinder Schoko-Bons predstavljaju savršenu mešavinu čokolade i lešnika u jednom zalogaju.

Ne zaostaje ni Kit Kat, sa svojim karakterističnim slojevima hrskave vafel čokolade, idealan za one trenutke kada želite „uzeti pauzu“. I, naravno, tu su Raffaello kuglice – neodoljiva kombinacija kokosove svežine i kremastog punjenja, zaštićena hrskavom oblogom.

Svaki od ovih slatkiša je pažljivo aranžiran u okruglu kutiju, koja je obavijena elegantnom crvenom mašnom. „Slatka harmonija“ je više od poklona; to je izraz pažnje koji dolazi u obliku najdražih slatkih brendova, savršen za proslave, zahvalnice ili kao jednostavan gest ljubavi i pažnje prema osobama koje držite blizu srca.


Pozovite nas