LUX Kutija sa Ferrero Rocher kuglicama

4,700.00 din

Sa ponosom vam predstavljamo LUX Kutiju sa Ferrerom – konačnu kombinaciju prefinjenosti i slatkog zadovoljstva, dizajniranu da ostavi nezaboravan utisak.

Ova elegantna kutija otvara se poput latice da otkrije srce napravljeno od savršeno raspoređenih veštačkih crvenih ruža, simbolizujući ljubav koja je večna kao i sama kutija.

U donjem delu, čeka još jedno iznenađenje: skriveni fiokar pun zlatno-sjajnih Ferrero Rocher čokolada. Svaka čokoladica nudi savršenu kombinaciju hrskavog lešnika u srcu, obavijenog bogatom mlečnom čokoladom i delikatno posutim komadićima lešnika, pružajući neodoljivu igru tekstura i ukusa.

LUX Kutija sa Ferrerom je više od poklona; to je izjava o sofisticiranosti, izbor za one koji traže jedinstven i elegantan način da izraze svoje emocije. Ovo nije samo kutija, već iskustvo koje obuhvata vizualnu lepotu, poetsku dubinu i gurmanski užitak, sve u jednom.

Idealna za specijalne prilike kao što su godišnjice, rođendani ili jednostavno kao izraz velike zahvalnosti i ljubavi, LUX Kutija sa Ferrerom će zasigurno biti poklon koji se pamti. Darujte je danas i dopustite da vaša poruka ljubavi postane trajna uspomena.


Pozovite nas