Roze Kutija „Volim te“ na 100 jezika sa medom

1,700.00 din

Ako poklon ima sposobnost da govori srcem, onda je to „Kutija Volim Te na 100 jezika“. Otvorite vrata jedinstvenoj izjavi ljubavi uz ovu prelepu kutiju punu iznenađenja. U srcu ove čarolije nalazi se medvedić, simbol nežnosti, koji sa svojom mašnicom unosi dodatnu dozu slatkoće.

Unutar ove elegantno dizajnirane kutije, nalaze se sitni papirići uvijeni s pažnjom, koji čekaju da otkriju svoju tajnu – poruke „volim te“ na preko 100 različitih jezika. Pastelno roze ruže stvaraju savršenu podlogu za ove papiriće, dodajući estetsku vrednost i simboliku beskrajne ljubavi.

Ovaj poklon nije samo predmet – to je putovanje kroz različite kulture i jezike, koje na romantičan način priča priču vašeg srca. Bilo da je reč o godišnjici, Danu zaljubljenih, ili jednostavnom izražavanju ljubavi, „Kutija Volim Te na 100 jezika“ predstavlja kreativan i dirljiv gest koji će biti zapamćen.

Očarajte svoju bolju polovinu ovim prefinjenim izrazom ljubavi i dopustite da se ljubavne poruke nežno otkriju jedna po jedna, ostavljajući trajni utisak u srcu.

Neka vaša ljubav govori mnogo jezika – jer prava ljubav zna sve jezike sveta.

Napomena: Ukoliko želite kutiju i papiriće u crvenoj boji, možete je poručiti 👉OVDE👈.


Pozovite nas