Svetlo Plavi Meda od Ružica (30cm)

3,300.00 din

Predstavljamo vam Svetlo Plavog Medu od Ružica, savršeni izraz nežnosti i prefinjenosti, dizajniran da obogati i najintimnije trenutke. Ovaj očaravajući medved visine 30cm je spoj elegancije i sofisticiranosti, sa pažljivo odabranim, dugotrajnim svetlo plavim ružicama koje oblikuju njegovu figuru.

Darivanjem Mede od Ružica šaljete poruku koja nadilazi uobičajene reči. Ovaj elegantan poklon je simbol vaše iskrene naklonosti i pažnje, idealan za iskazivanje osećanja na godišnjice, rođendane, ili kao jedinstveno iznenađenje za voljenu osobu.

Pogled na ovog medveda iznova će buditi najslađe uspomene i toplinu. Njegova svetlo plava boja evocira osećaj mira i harmonije, dok ga satenska mašna s diskretnim natpisom krasi, dodajući mu notu ekskluzivnosti i stila.

Ručno izrađen sa posebnom pažnjom do najsitnijeg detalja, svaki medved je unikatno delo koje obećava da će zauzeti posebno mesto u srcu i prostoru primaoca. Meda od Ružica nije samo ukras, već simbol trajnog prijateljstva i ljubavi koji će se cijeniti i izlagati s ponosom godinama koje dolaze.


Pozovite nas