Roze Meda od Ružica – 25cm

2,200.00 din

Predstavljamo vam Roze Medu od Ružica, vrhunski izraz nežnosti i stila, kreiran da obogati svaki poseban trenutak. Ovaj zanosni meda visine 25cm savršeno spaja eleganciju i sofisticiranost, zahvaljujući pažljivo odabranim, trajnim ružicama koje formiraju njegovu strukturu.

Kada poklonite Roze Medu od Ružica, vi šaljete poruku koja prevazilazi obične reči. Ovaj prefinjeni dar je simbol vaše duboke naklonosti i pažnje, idealan za izražavanje osećanja na dan zaljubljenih, godišnjice, kao i za rođendane ili kao posebno iznenađenje za nekog dragog.

Sa svakim pogledom na medu biće evocirane najslađe uspomene i osećaji. Njegova roze boja neodoljivo podseća na prve zaljubljenosti i toplinu iskrenih zagrljaja, dok satenska traka koja ga krasi dodaje notu klasične elegancije.

Izrađen sa ljubavlju i preciznošću, svaki primerak je unikatan, što ga čini originalnim poklonom koji će zauzeti posebno mesto u srcu i domu osobe kojoj je namenjen. Roze Meda od Ružica nije samo dekoracija ili igračka, već simbol trajne ljubavi i pažnje koji će sa ponosom biti izložen i cenjen godinama koje dolaze.

Napomena: Ukoliko želite medu u drugoj boji ili veličini, možete ga poručiti 👉OVDE👈.


Pozovite nas