Kutija volim te na 100 jezika

1,600.00 din

Otkrijte savršen način da kažete „Volim te“ nekom posebnom uz našu jedinstvenu Kutiju Volim te na 100 jezika. Ova prelepa, srce-oblikovana kutija je zanatski izrađena kako bi pružila najromantičnije iskustvo otvaranja poklona. Punjena sa 100 pažljivo uvijenih papirića, svaki šapuće „Volim te“ na drugom jeziku, ova kutija je ultimativni izraz ljubavi i pažnje.

Svaki papirić je ručno uvijen i skriva poruku ljubavi koja će probuditi osećaj uzbuđenja i znatiželje kod vaše voljene osobe dok odmotava svaki pojedinačni listić i otkriva nove i zanimljive načine da se kaže ta magična rečenica. Bilo da je to na francuskom „Je t’aime“, japanskom „愛してる“ ili zulu „Ngiyakuthanda“, svaka poruka je pažljivo odabrana da predstavi različitost i univerzalnost ljubavi.

Predstavljena u elegantnoj crvenoj kutiji ukrašenoj satenskom mašnom, Kutija Volim te na 100 jezika je idealan poklon za Dan zaljubljenih, godišnjice, rođendane, ili bilo koji trenutak kada želite da pokažete koliko vam je stalo. Kutija je takođe označena našim prepoznatljivim logom, Amor Box, garantujući autentičnost i originalnost.

Neka vaša ljubavna poruka putuje svetom sa Kutijom Volim te na 100 jezika. Iznenadite i očarajte vašu dragu osobu danas jedinstvenim poklonom koji će zauvek ostati u srcu.


Pozovite nas