Kutija sa ruzama i patuljkom crvena

2,000.00 din

Unesite čaroliju darivanja u život voljene osobe s našom „Kutijom sa ruzama i Patuljkom“. U elegantnoj, crvenoj kutiji u obliku srca, nalazi se kolekcija raskošnih crvenih veštačkih ruža, simbola ljubavi i strasti, koje su pažljivo raspoređene da kreiraju buket koji oduzima dah. Ove ruže, trajne i postojane, ne samo da će duže vreme krasiti prostor vaše voljene osobe, već će i biti trajni podsjetnik na vaša osjećanja.

Među ovim prelepim ružama, skriven je jedan poseban dodatak – šarmantni patuljak s belom bradom i crvenim kapom, koji donosi dašak bajkovitosti i topline. Patuljak dodaje posebnu dimenziju poklonu, čineći ga originalnim i nezaboravnim.

Ali to nije sve. Unutar ove kutije krije se još jedno iznenađenje – mali papirići koji šapuću „volim te“ na 100 različitih jezika. Ova jedinstvena karakteristika čini da se vaša poruka ljubavi širi širom sveta, prelazeći jezičke barijere i dotičući srce na najrazličitije načine.

Bilo da je reč o proslavi Dan zaljubljenih, godišnjici, ili jednostavno kao gest iznenađenja, „Kutija sa ruzama i Patuljkom“ je idealan izbor za izražavanje dubokih emocija i stvaranje uspomena koje traju. Poklonite ovaj jedinstveni izraz ljubavi i učinite svaki trenutak nezaboravnim.

Veličina kutije: 18-20cm
Veličina patuljka: 12cm


Pozovite nas