Kutija „Volim te“ na 100 jezika sa medom

1,900.00 din

Predstavljamo vam našu novu kreaciju – Kutiju Volim te s Medom. Ova čarobna kutija u obliku srca unosi toplinu u svaki poklon zahvaljujući predivnom plišanom medvediću koji sedi unutra, kao simbol nežnosti i naklonosti.

Svaki od 100 uvijenih papirića krije poruku „Volim te“ na različitom jeziku, čineći ovaj poklon ne samo izrazom ljubavi, već i mostom koji povezuje kulture i jezike. Izaberite ovaj poklon kako biste svojoj voljenoj osobi pokazali da je vaša ljubav jednako velika i raznolika kao i svet oko nas.

Plišani medvedić dodaje lični dodir i mekoću koja će biti podsjetnik vaše prisnosti i zagrljaja kad god niste blizu. On je tu da čuva vaše poruke i bude stalni pratilac osobi kojoj poklanjate.

Ova kutija dolazi u zavodljivo crvenom pakovanju sa elegantnom mašnom na poklopcu, što je čini idealnom za trenutke poput Dana zaljubljenih, godišnjica ili bilo koje druge posebne prilike kada želite da izrazite svoja najdublja osećanja.

Kutija Volim te s Medom je više od poklona; to je iskustvo koje otvara srce i podseća na zajedničke trenutke radosti. Sa našim prepoznatljivim Amor Box pečatom, ovaj poklon donosi garanciju originalnosti i kreativnosti. Darujte ju danas i učinite da se posebna osoba u vašem životu oseća voljeno svakim danom, na sto različitih načina.

Napomena: Ukoliko želite kutiju i papiriće u roze boji, možete je poručiti 👉OVDE👈.


Pozovite nas