LUX kutija

3,000.00 din

Upoznajte vrhunac elegancije i stila sa našom LUX Kutijom, proizvodom koji je savršen simbol sofisticiranosti i ljubavi. Ova premijum kutija, izrađena sa posebnom pažnjom za detalje, predstavlja spoj luksuza i romantike, idealan za najzahtevnije trenutke.

LUX Kutija je dizajnirana da impresionira. Njen eksterijer odlikuje se izuzetnom mat crnom završnicom koja odmah privlači pažnju, dok njena unutrašnjost skriva srce puno crvenih ruža u savršenom stanju, svaka pažljivo postavljena da stvori oblik srca.

Kada otvorite LUX Kutiju, susrećete se sa dva sloja iznenađenja. Gornji sloj je čarobna kompozicija ruža, koje simbolizuju ljubav i strast. Dok niži sloj nudi prostran prostor koji se može personalizovati i koristiti za čuvanje intimnih poklona, pisama ili drugih dragocenosti koje vašem poklonu dodaju lični pečat.

Ovaj proizvod je ne samo poklon, već i iskustvo koje ostavlja trajan utisak. LUX Kutija je izbor za one koji žele da svoju poruku ljubavi podignu na viši nivo. Sa čvrstim i elegantnim dizajnom, ova kutija je pravo umetničko delo koje će zauzeti centralno mesto u srcu i domu osobe kojoj je poklonjena.

Odaberite LUX Kutiju da kažete „volim te“ na način koji se pamti. Savršena za godišnjice, posebne prilike ili kao izraz dubokih emocija, ova kutija je odličan izbor za trenutke kada obični pokloni jednostavno nisu dovoljni.

Veličina: 20x20cm

 


Pozovite nas