Miki Maus od Ferrero čokoladica

4,500.00 din

Predstavljamo Miki Mausa od Ferrero i Kinder čokoladica – očaravajući poklon koji spaja neodoljive Ferrero Rocher čokoladice i omiljene Kinder poslastice u jedinstvenu siluetu najpoznatijeg crtani junaka.

Svaki komad čokoladnog zadovoljstva pažljivo je smješten kako bi stvorio veselu i prepoznatljivu formu Miki Mausa, što ovaj poklon čini ne samo ukusnim iznenađenjem, već i vizuelno zapanjujućim dekorom za svaku priliku.

Obavijen crvenom trakom koja pridodaje dojam elegancije i slavlja, Miki Maus od čokoladica predstavlja idealan dar za sve one koji u sebi gaje duh detinjstva ili su ljubitelji kultnih animacija. Bilo da je u pitanju rođendanska zabava, posebna godišnjica ili jednostavan gest zahvalnosti, ovaj neodoljivi čokoladni aranžman obećava osmeh na licu svakog primaoca.

Svaki zalogaj je avantura ukusa – od bogatog, kremastog filera Ferrero Rocher čokoladica do mekog i nežnog užitka Kinder čokolada. S ovim poklonom, ne samo da se poklanja slatkiš, već se poklanja i iskustvo koje budi sreću i nostalgiju.

Poklonite Miki Mausa od Ferrero i Kinder čokoladica i unesite magiju u vaš poseban trenutak. Jer neki pokloni nisu samo predmeti, oni su izraz nezaboravnih emocija i slatkih uspomena koje se dugo pamte.

Prečnik: 25cm


Pozovite nas