Slatka kutija Kinder, Raffaello & Choco-Bone

3,000.00 din

Zaronite u svet neodoljivih poslastica s našom „Slatkom kutijom Kinder, Raffaello & Choco-Bone“. Ova čarobna kutija u obliku srca je prava gozba za oči i nepce, ukrašena crvenom mašnom koja dodaje notu elegancije i romantike.

Kutija skriva izbor Kinder čokoladica, čija se kremasta, mlečna punjenja i bogati čokoladni slojevi stapaju u harmoniju ukusa koja vodi u svet detinjstva i bezbrižnih užitaka.

Raffaello kuglice su praznik za čula, sa svojim neodoljivim spojem krckavog vafela, blage kremaste teksture i egzotičnog kokosa. Svaka kuglica je zalogaj raja koji će vas ostaviti s željom za još.

U kutiji ćete pronaći i Choco-Bone čokoladice, koje pružaju zadovoljstvo svojim jedinstvenim spojem hrskavog jezgra i bogate čokolade, kreirajući savršen balans tekstura i ukusa.

Ova „Slatka kutija Kinder, Raffaello & Choco-Bone“ je stvorena za slavljenje posebnih trenutaka, bilo da je to rođendan, godisnjica ili samo izražavanje zahvalnosti. To je poklon koji govori „volim te“ na jeziku slatkiša, savršen za deljenje ili uživanje u samotnim momentima zadovoljstva.


Pozovite nas